';

Toucan textiles

Functionele bedrijfskledij aanleveren in de ruimste zin van het woord, dat is onze basisactiviteit!

Dit gaat van de eenvoudige T-Shirt tot werkkleding, signalisatiekleding, veiligheidsschoenen en zelfs tot speciale producties op basis van unieke designs.

De klant wil vandaag veel meer dan alleen maar kleding. Hij verwacht van zijn leverancier een proactieve en dynamische aanpak, en daar staan wij garant voor. Daarnaast ontzorgen wij onze klant dmv. klantspecifieke webshops, een tool die veel verder gaat dan alleen maar het plaatsen van bestellingen, en eerder dient beschouwd te worden als een informatieplatform. Zo kan het verbruik per medewerker, per vestiging, etc. op een duidelijke manier in kaart worden gebracht wat op zich dan weer een belangrijke basis voor budgettering en noodzakelijke efficiëntie vormt.

Toucan Gadgets

Of het nu om een relatiegeschenk gaat of een attentie voor uw personeel of een leuke manier om uw merk bekend te maken bij het grote publiek, wij zorgen steeds voor een gepaste oplossing op maat. De klassieke balpen zal altijd dienst doen en in de smaak vallen, maar ook al eens gedacht aan een creatief out-of-the box idee? Daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres! Afhankelijk van uw noden en wensen, gaan wij op zoek naar het perfecte item dat iedereen zal bekoren.

Wie zijn wij?

Toucan is sinds jaren een gevestigde waarde binnen de wereld van werk-/bedijfskledij, promotioneel textiel en gadgets. De naam is er gekomen vanuit een ludieke woordspeling op het feit dat “tout kan”, werkelijk alles kan om op alle vlak tegemoet te komen aan de vraag van onze klanten. We zijn bewust een kleine structuur om snel, flexibel, efficiënt en competitief te kunnen inspelen op de noden van onze klanten. Service in de breedste zin van het woord staat hierbij centraal, uiteraard met de nodige dosis creativiteit als het op ideeën en personaliseren aankomt. Dit alles afgeroomd met een professionele aanpak waarbij u als klant centraal staat. Aarzel dus zeker niet om de proef op de som te nemen… Toucan, at your service!

Ons aanbod

Een greep uit onze verschillende merken met links naar de catalogi

Fruit of the Loom
Visit website
Client logo
Fruit of the Loom is waarschijnlijk een van de bekendste merken in de promotionele textielmarkt sinds meer dan 30 jaar. Ze werken volledig volgens de WRAP gedragscode en de producten zijn Oeko-Tex 100 gecertificeerd. Doordat het een toegankelijk merk is, wist ze de loyaliteit van de klanten te winnen door de verscheidenheid van kleuren en de comfortabele producten.
Harvest
Catalogus
Client logo
De James Harvest Sportswear collectie is gebaseerd op de Amerikaanse ‘college’- en vrijetijdskledij. Bij elk ontwerp ging een intensieve ontwikkelingsfase vooraf. Elk kledingstuk wordt gekenmerkt door het gebruik van de beste materialen en accessoires die de markt te bieden heeft. De ontwerpen volgen steeds de huidige modetrends waarbij veel aandacht wordt besteed aan afwerking en details. Dit resulteert in een collectie van hoogwaardige, functionele, stijlvolle en hedendaagse bedrijfs-en promotiekledij.
ProJob
Catalogus
Client logo
ProJob Swedish Workwear staat voor een collectie functionele werkkleding van hoogstaande kwaliteit. Mooi en eigentijds, maar vooral ook uitgesproken ergonomisch. Tegelijk biedt Projob werkkleding weerstand aan de ruwste omstandigheden. Het resultaat? De werknemers voelen zich gewaardeerd en tevreden. Ze dragen het logo van de onderneming met zichtbaar plezier uit. Vanuit grondige praktijkstudies ontwerpt ProJob aangepaste kledij voor tal van sectoren: bouw, industrie, transport en service, signalisatie, keuken en restaurant.
B & C
Catalogus
Client logo
Het Belgische merk biedt alle essentiële items binnen de promotionele textiel. Daarvan is het merendeel Oeko-Tex 100 gecertificeerd. Bekend vanwege het brede en innoverende assortiment en de verscheidenheid van kleuren.
Printer Active Wear
Catalogus
Client logo
De Printer Active Wear collectie leent zich uitstekend voor grote hoeveelheden promotiekleding, zonder toegevingen op het gebied van kwaliteit en met een gunstig prijskaartje. Met de Printer Essentials collectie onderstrepen we meer dan ooit waar Printer voor staat: “Best value in large volumes”. U kan naar hartelust combineren en uw eigen stijl creëren: mix & match!
Blackläder
Catalogus
Client logo
Deze gehele collectie werkkleding is dol op vieze werkplaatsen, modderige bouwwerven, lasspetters of vonken van slijpstenen. Koude winterdagen, regen of snijdende wind zijn ook geen probleem. De kleding is ontworpen om u te beschermen tijdens uw werk, in alle omstandigheden. U zal in deze catalogus geen enkele das terugvinden, maar kleding die voldoet aan de eisen van een vakman. Wij geloven dat u van uw werkkleding net zoveel eist als van uw gereedschap of collega's. Kies dus voor duurzame werkkleding. Kies voor Blåkläder.
CottoVer
Catalogus
Client logo
Cottover biedt een breed assortiment basiskleding in de hoogste kwaliteit. Het is comfortabel en kleurrijk, met een moderne pasvorm. Cottover werkt voortdurend en actief aan duurzaamheid en stelt de hoogste eisen aan certificeringen op het gebied van milieu, gezondheid, arbeidsomstandigheden en kwaliteit.
Kariban
Catalogus
Client logo
KARIBAN restyled het gebruikelijke promotioneel textiel voor zowel zakelijke- als vrijetijdskleding. Getailleerde snits, aandacht voor details, breed kleurenpallet en items voor dames, heren en kids. Kariban producten bieden creatieve oplossingen op maat om tot volledig gepersonaliseerde items te komen.
J. Harvest & Frost
Catalogus binnenkort beschikbaar
Client logo
Het doel van J.Harvest & Frost is om goedgemaakte, gedetailleerde en betaalbare producten van de hoogste kwaliteit aan te bieden. Goed is niet goed genoeg voor ons! Wij streven perfectie na door enkel te werken met de beste stoffen, de beste accessoires, de beste naaisters, de nieuwste technieken. Onze hemden zijn bovendien non-iron waardoor je rechtstreeks van kantoor naar een feestje kan gaan en je er nog steeds op je best uitzien. In onze missie om u een goed gevoel en een goede look te geven, bieden we ook high-end blazers en accessoires aan.
DAD
Catalogus
Client logo
SPORTSWEAR D.A.D is profielkleding als u net dat beetje extra nodig hebt! Details, contrasterende kleuren en de mix & match mogelijkheden zijn enkele van D.A.D's sterkste punten. D.A.D. staat bekend om de sportieve en stijlvolle ontwerpen en de aangepaste materialen. Bij het ontwerpen van deze kledij staat steeds de functionele kwaliteit centraal die een ambitieus bedrijfsprofiel kan versterken. DAT IS D.A.D.!
Gildan
Visit website
Client logo
Als betrouwbare partner binnen het promotioneel textiel, bezit het Canadese merk de nodige certificaten zoals: de WRAP certificatie voor zijn naaiateliers, Oeko-Tex voor het volledige assortiment en is het lid van de Fair Labour Association. Competitieve prijzen en ruime keuze in maten / kleuren hebben ervoor gezorgd dat het in de USA de onbetwiste marktleider is.
Graphix workwear
workwear & sportswear
Client logo
Graphix bestaat uit twee lijnen: Workwear en Sportswear. De werkkleding is gemaakt van zowel gemengde materialen als 100% katoen. Er worden ook enkele kledingstukken aangeboden voor Industriel Wear, een serie die speciaal is ontworpen om industriële wassingen van 85° te weerstaan. De sportkleding is een totaalconcept met een volledig assortiment: tanktops, T-shirts, poloshirts, hoodies en sportleggings. De kleuren zijn helder en fel, met mix & match mogelijkheden in verschillende combinaties.
Wij staan voor u klaar!

Contacteer ons vrijblijvend

*

*

Reload Captcha

Algemene gegevens
  • Greenhouse BXL, Berkenlaan 8, B-1831 Diegem, Belgium